46. Raket Ballet

Juichend op de bank zagen we hoe de Falcon Heavy tijdens zijn eerste testvlucht een bijzondere passagier de ruimte in schoot. Een groot deel van de aflevering denken we na over de gevolgen voor de ruimtevaart dankzij het recente succes van SpaceX.

Ook hebben wij ontzettend leuk nieuws! Naast de helden van Tech45, HTTP Café, Met Nerds om Tafel, Techsnacks, NOS op 3 mogen wij op 17 maart deelnemen aan het eerste Techpodcast Festival van Nederland gepresenteerd door Tweakers! Meer informatie op zeepcast.nl/live

Veel luisterplezier!

0:00 Intro 1:06 Tweakers presenteert: Techpodcast Festival 4:34 Falcon Heavy Livestream 12:44 Meer Falcon Heavy 22:44 Space Law 31:26 Starman 39:34 Arch Mission Foundation 51:17 Serie: Altered Carbon 55:30 Film: The Cloverfield Paradox 1:00:38 Outro

Tweakers presenteert: Techpodcast Festival Falcon Heavy Livestream Hidden Figures Space Law Arch Mission Foundation Altered Carbon

The Cloverfield Paradox

Heb je interessante onderwerpen, feedback of andere dingen die je graag met ons deelt, wij zijn bereikbaar via: Facebook: facebook.com/zeepcast Twitter: @ZeepCast Website: zeepcast.nl Live Long and Prosper \//

Photo by SpaceX on Twitter