47. Forrest Gump Robot (in samenwerking met 'Met Nerds om Tafel')

Wat krijg je als je wetenschap, technologie & popculture mengt met slap ouwehoeren en blikjes Spa Rood? Een aflevering vol diepgang, humor en een feest van herkenning. Onze eerste echte colaboratie-podcast is er een met een titel van formaat. Onze vrienden van de Zeepcast waren niet alleen vertegenwoordigd op het Techpodcastfestival, wij zaten stiekem een week eerder samen in de studio voor een gemeenschappelijke opname.

Je DNA laten testen

Randal heeft zijn DNA laten testen door 23andme. Dat dit tegenwoordig betaalbaar is voor de doorsnee consument mag een wonder heten, maar er kleven ook een boel vraagtekens aan deze mogelijkheid. Je zou verwachten dat Zeepcast-hosts David en Sander de mogelijkheden van een kijkje in het menselijk genoom bij voorbaat zouden omarmen, maar ze blijken gezond sceptisch.

Tijdschema

0:00:10 Aankondiging 0:03:33 Het Podcastleven 0:26:50 Je DNA laten testen 1:11:22 Tips voor de luisteraar 1:26:23 Outro en afkondiging

Tips voor de luisteraar

Sander: Alto's Adventure game voor iOS altosadventure.com/ Stuur je naam naar de zon! www.nasa.gov/feature/goddard/20…n-to-touch-the-sun

David: Optimistic Nihilism van Kurzgesagt op Youtube www.youtube.com/watch?v=MBRqu0YOH14 Invisible Planets - 13 Visions of the future from China boek www.goodreads.com/book/show/282207…nvisible-planets

Randal: Firepower, het nieuwe album van Judas Priest open.spotify.com/album/7p3G0OCxtl…8dTmuzv6--JKShMw How to Personalize Your Nutrition Based On Genetics op youtube www.youtube.com/watch?v=bVV2RFEiqN4 Update je Ledger Nano S naar 1.4 voor 18 apps tegelijk www.ledger.fr/2018/03/06/new-fir…le-for-the-nano-s/

Floris: In België kennen ze ook Wie is de Mol, het nieuwe seizoen gaat er bijna van start www.wieisdemol.be/ /r/natureismetal want de natuur is echt fakking bruut www.reddit.com/r/natureismetal/