51. Bear Grylls on Steroids

Op de een of andere manier weten we deze aflevering onszelf te manoeuvreren tussen het nieuws van een mogelijk ondergronds meer op Mars, de recente cast aankondigingen rond Star Wars IX, een ruimtestation rond de maan, Amerika die heer en meester wil worden in de ruimte met een Space Force en komen we uiteindelijk tot de conclusie dat ons brein de hele boel bij elkaar liegt.

Veel luisterplezier!

Underground lake found on Mars?

Star Wars IX cast announced

NASA’s Lunar Outpost

Your guide to Jim Bridenstine

Why haven’t we returned to the moon after more than forty years?

Split Brain

Heb je interessante onderwerpen, feedback of andere dingen die je graag met ons deelt, wij zijn bereikbaar via: Slack: t.co/wJKcx2Ppo6 Facebook: facebook.com/zeepcast Twitter: @ZeepCast Website: zeepcast.nl

Live Long and Prosper \//